Dresaj    

Recomandari

 
 

Desi Scoala de dresaj "Doggy" nu ofera serviciul de pregatire a câinelui pentru paza si protectie credem ca este bine sa va atentionam cu privire la doua aspecte:

a) Când se poate începe pregatirea câinelui pentru paza si protectie?
În principiu, pregatirea câinelui pentru paza si protectie poate începe la orice vârsta, indiferent daca a fost efectuat sau nu cursul de dresaj de companie.
Noi va recomandam ca aceasta pregatire sa înceapa numai dupa ce câinele a parcurs un curs de dresaj de companie si numai în cazul în care aveti un excelent control asupra câinelui si în medii cu stimuli (excitanti) puternici, cum ar fi în parc sau pe strada, în trafic. Daca nu tineti cont de aceste recomandari, riscati sa aveti un câine care interpretând drept o amenintare directa o miscare sau un gest facut mai brusc de catre un trecator nu va ezita sa atace si sa muste acea persoana.

b) Cât timp se lucreaza acest serviciu?
Perioada de timp necesara pregatirii câinelui pentru paza si protectie depinde de aptitudinile pe care le are câinele pentru acest serviciu si mai ales de caracterul sau. În cazul în care dupa o perioada de timp în care lucrati pentru paza si protectie, câinele manifesta o agresivitate nejustificata fata de persoane straine, lucru care nu s-a întâmplat pâna sa se înceapa pregatirea pentru acest serviciu opriti lucrul si începeti din nou sa lucrati exercitii de disciplina.
Pentru a preveni acest lucru, va recomandam ca în paralel cu pregatirea câinelui pentru paza si protectie sa lucrati si exercitii de disciplina ca: pas, sezi, culcat cu asteptare precum si schimbari de directii, toate acestea în locuri publice.

 

dresaj
dresaj de ring
dresaj de companie
probleme de comportament
personalitatea canina
pensiune canina
comunicarea canina
dog sitter
nutritie
utile
predarea cainelui
recomandari
cabinete veterinare
ordonanta de urgenta
canise si cluburi
contact
 
 Oferte speciale
Get your free Daily Horoscope and astrology reports
  Catalog Web
 
 
Copyright © 2002-2005 dresaj.com      
   
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site fara acordul scris al detinatorului dreptului de autor.